Home  |  Massages  |  Cursussen/Workshops  |  Door wie  |  Meer info  |  Tarieven  |  Contact

 

 

 

 

 

 

Balansia Massages

 

Praktijk voor Massage en Therapie

te Apeldoorn

 

 

 

 

Coaching / counseling

Je krijgt rust en energie als je weer kan zijn wie je écht bent, als je de aantrekking van je eigen bron weer voelt. Soms heb je daar veel geduld en vertrouwen voor nodig, soms een spiegel, een nieuw inzicht of alleen een luisterend oor. Het kan soms lastig zijn oude patronen te (her-) kennen en los te laten, maar met hulp en ondersteuning van een persoonlijke begeleider geef je jezelf meer kans om daadkrachtig verder te gaan. Lifecoaching is hulp, ondersteuning en ‘over de drempel helpen’ bij: stress gerelateerde problemen, relatieproblemen, het vinden van een nieuwe baan; moeilijke beslissingen nemen in je leven, lekkerder in je vel komen zitten, zelfontplooiing. Zodat je daarna weer vol vertrouwen en op eigen kracht verder kunt.

 

Combinatie van Coaching en Massage

Natuurlijk kun je kiezen voor mijn coaching-diensten zonder dat je gebruikmaakt van mijn massages. Soms is het echter heel zinvol om coaching te combineren met massage. Door massage word jij je immers bewust van allerlei zaken, niet alleen wat er zich in je lichaam afspeelt, maar ook wat zich in je psyche en je leven afspeelt. Je komt meer in contact met jezelf, je leert jezelf vaak beter kennen. Dit is op zich al heel waardevol. Maar het wordt nog waardevoller als je vervolgens hierdoor in een coachinggesprek beter kunt aangeven wat er speelt in je psyche en in je leven. Hierdoor komen we sneller bij de kern waar het om gaat.

Omgekeerd leer ik jou door de massage ook beter kennen. Je lijf liegt immers niet, ik zie vaak waar spanningen zijn, of er balans is in je leven is tussen geven en ontvangen, of je de neiging hebt om controle te houden over dingen in je leven, enz. Soms komen er tijdens een massage emoties los bij de client, waarbij soms ervaringen van vele jaren geleden een rol kunnen spelen. Met deze kennis kan ik natuurlijk mijn winst doen en zo, ook van mijn kant, sneller bij de kern komen waar het om gaat.

Nogmaals: deze combinatie met massage is zeker niet verpicht. Clienten kunnen ook kiezen voor coaching, zonder deze te combineren met massage.

----------------

begin

Massage in Apeldoorn

Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel

ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages

Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel

Veluwe, Gelderland, Overijssel

Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel

Trefwoorden: nekpijn, schouderpijn, lage rugklachten, stijfheid, holistische massage, zwangerschapsmassage, praktijk, massagepraktijk

eind